SCAM ALERT



Hi All, 
 Nak share sikit member gmey kena scam dekat IG, 
nak beli ubat tinggi, dah bank in duit lepas tu diam, geng scammer ni mereka ada banyak akaun Intagram, Facebook, dan banyak nombor akaun diorang guna, so kalau korang nak beli online dekat IG, FB tu hati-hati lah ye.. Akaun Instagram ubat tinggi kat IG bersepah banyaknya,
rajin-rajin google dulu nombor akaun, nama, no telefon diorang tu ye, 
boleh semak juga nombor akaun di http://ccid.rmp.gov.my/semakmule/
kalau takde kat kat website tu, cuba carian di google..

Akaun scammer member gmey kena kencing :

Nama Akaun : BAWZIER WALID AHMAD
No Akaun : 164258584380 ( Maybank )
No Telefon :  011-1625 7142
Akaun Instagram : heighup_ubattinggi.official

Beware !

Dikongsi bersama screen shot :







Sekian, untuk dikongsi peringatan bersama :)

adios..



0 Comment:

 

About Me

Hi, Selamat datang ke BLOG Gmeyz, Semua cerita suka duka gmeyz ada kat sini sampai bila2.. Baca kalau rasa suka, blah kalau rasa menyampah.. make it easy.. bye..!